Enric I. Canela

El professor Winckler, president de la European University Association (EUA), va presentar el punt de vista de les universitats europees com a cloenda de les sessions ‘Una visió per al futur de la ciència i la tecnologia a Europa‘. Va remarcar que un dels elements clau per a una visió reeixida és que les universitats modernes i obertes s’haurien de ser reconegudes com elements claus de la societat. Les universitats haurien d’estar obertes a col·labora amb socis externs, tant regionals com internacionals, va explicar, que haurien de subratllar la seva disponibilitat per ajudar a millorar la transferència de coneixement. Igualment, va emfatitzar la importància de l’autonomia institucional de les universitats en la gestió de la recerca, tot afegint que és crucial evitar la microgestió dels governs.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació