Enric I. Canela

El Periódico publica un article sobre el tema del finançament de la recerca a Catalunya, que ja he comentat en diferents punts en aquest bloc (1, 2 i 3). Ahir jo era més optimista (3), després del pessimisme expressat anteriorment (1 i 2). De la lectura d’aquest article dedueixo que la consolidació de les despeses prèviament efectuades pels Instituts i Centres de Recerca, sempre dins del que els acords amb la Generalitat els permetien, es mengen l’increment del 7% previst en el pressupost de la direcció general de Recerca.

La situació és molt greu. Si ho entenc bé, l’aposta del govern de la Generalitat és clara. Catalunya no ha d’estar en la Societat del Coneixement, anem tard. El cami ha de ser diferent, Catalunya ha de ser el balneari d’Europa i Barcelona apostar per ser el la seu del CECSAVBC (Centre Europeu de Comiats de Solter Arribats en Vols de Baix Cost). Aquest centre potenciarà el consum de l’excedent raïm, degudament processat amb ajut del Saccharomyces ellipsoideus, esclar.

 

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació