Ús empresarial de les TIC


Enric I. Canela

L’INE ha publicat els resultats provisionals de l’enquesta de sobre l’ús de les TIC i el comerç electrònic a les empreses 2006/07

El 95,2% de les empreses espanyoles de 10 o més assalariats amb connexió a internet, accedeix a través de banda ampla. La compra de béns i serveis a través de comerç electrònic registra un creixement interanual del 40%. Una de cada cinc empreses de menys de 10 assalariats disposa de pàgina web.

Per comunitats autònomes, les empreses ubicades en la Comunitat de Madrid, Catalunya, País Basc i Comunitat Foral de Navarra presenten les majors intensitats en l’ús de les TIC. Al contrari, les empreses de Castella-la Manxa, Extremadura, Regió de Múrcia i Andalusia tenen els menors percentatges d’ús de noves tecnologies.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació