L’estafa legal


Enric I. Canela

La clara aposta del PSOE per la Societat de la Informació és inqüestionable.

Segons El País:

El cànon digital suposarà un encariment del 60% en el preu final dels CD i DVD, segons ha declarat José Pérez, director general de l’Associació Multisectorial de Empresas Españolas de Electrónica i Comunicacions (Asimelec), durant una trobada empresarial celebrat a Madrid.
També ha dit: “Aquesta disposició tindrà greus conseqüències i un gran impacte en les empreses i en els consumidors que es veuran afectats per l’augment dels preus en equips com els MP3 i els telèfons mòbils”, ha conclòs Perez.

També ha dit El País:

La principal novetat és que es gravaran gairebé tots els aparells de memòria, incloses les populars memòries flaix i les claus de memòria USB. A canvi, es reduiran notablement els gravàmens dels suports tradicionals com a CD i DVD.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació