Víctor Terradellas


Enric I. Canela

Avui Víctor Terradellas ha publicat un article a l’AVUI. L’han titulat: Pensant en el País. És una carta oberta a la militància d’ERC. Reclama unitat malgrat els problemes que pugui haver hagut.

Jo hi crec, llegiu-lo i obreu en conseqüència, cada vegada som més els que volem fugir de tacticismes i pensar en quina és la millor estratègia per assolir la total sobirania.

2 respostes a “Víctor Terradellas”

 1. a 20 oct. 2007 a les 11:31 Josep Ruiz

  Mira, voto a CDC des de fa molts anys. Però em comença a emprenyar que qualsevol militant o conseller nacional vagi pel món dient que s’ha de fer.

  Si sou una direcció del partit, sou qui ha de prendre les decisions. I algú hauria de dir al Víctor Terradelles que s’aturi. Que no digui més que té 500 militants. On son i quins nom tenen. I si realment vol la unió amb ERC (QUE JA ENS HA DONAT PEL SAC 2 VEGADES), doncs que es presenti per president del partit o per secretari general al proper Congrés.

  M’entés, oi?

 2. a 21 oct. 2007 a les 12:50 enriccanela

  Benvolgut Josep,
  Molt clarament. I jo des de que existeix.
  A CDC, dins i fora de la direcció, hi ha molta gent que pensa com el Víctor Terradellas. Ningú ha dit que vulgui la unió amb ERC, però si vol, volem, que els que estem per la independència de Catalunya anem plegats en el mateix sentit. Res més.
  Víctor Terrradellas va llegir el manifest de la Plataforma per la Sobirania dins el Consell Nacional i l’Artur Mas li va contestar, no recordo les paraules exactes, que podia cercar els enllaços amb ERC.
  A CDC, hi ha corrents i plataformes, com en tots els partits i tenen el dret d’expressar-se i si no poden expressar-se el que passa, a vegades, és que hi ha escisions.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació