El Punt publica avui un article en el que diu que a la UPF els estudiants no podran demanar que el professor canviï de llengua. El departament o centre decidiran la llengua en la que es fa la classe i el professor haurà d’acatar la decisió. M’agrada el que acaba de fer la UPF.

ABC publica que Espanya és la Meca dels Erasmus. És que Déu va afavorir la península amb el sol. No crec que sigui pels resultats dels rànquings ni per la posició que atorguen els indicadors al sistema espanyol.

ABC explica com el MEC ha assumit corregir el Reial Decret de titulacions i incloure específicament les especificitats dels arquitectes i, com a conseqüència, d’altres titulacions regulades per directiva europea. No calia, però com que el va agafar aquesta histèria… No paga la pena discutir bajanades.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació