Web de CiU

PSC i PP impedeixen l’aprovació d’una esmena de CIU en la Llei de Societat de la Informació que demanava que Barcelona sigui la seu de l’Agència de Radiocomunicacions

El PSOE (amb els vots inclosos dels diputats del PSC) i PP han unit aquest matí els seus vots per impedir que s’aprovés en la Comissió d’Indústria del Congrés dels Diputats una esmena del Grup Parlamentari Català (CiU) al Projecte de Llei de Societat de la Informació que demanava que Barcelona sigui la seu de l’Agència de Radiocomunicacions, atès que la seu la Comissió del Mercat de Telecomunicacions (CMT) es troba en la capital catalana.

El diputat de CiU, Jordi Vilajoana, creu que aquesta proposta de CiU té plena coherència ja que la CMT també està a Barcelona i ha lamentat que el PSC s’hagi oposat, quan va ser el propi Montilla qui va traslladar la CMT a Barcelona, quan ostentava la cartera del ministeri d’Indústria.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació