Enric I. Canela

Ja tenim el cànon digital a sobre. Segons El País es començarà a aplicar al gener. Sembla que la penalització que patim en el cas dels CDs disminuirà, mentre que s’implantarà el cànon en altres coses. El cànon no tindrà caràcter retroactiu, cosa que evitarà problemes a les empreses perquè dubto que em vulguin cobrar un cànon per un llapis de memòria que em vaig comprar fa uns mesos.

Ara la patronal ASMILEC ja vol la pau amb el Ministeri de Cultura. Perduda la guerra intentem millorar el negoci. La SGAE ha guanyat, per cert, podeu veure a e-noticies que la SGAE està també implicada en la lletra de l’himne espanyol. Un tema de gran transcendència pel futur del país. El jurat per decidir això tindrà entre els seus selectes membres a Manuel Jiménez de Parga, recordeu aquell president del Tribunal Constitucional, catedràtic de la UB, que va dir ‘en pocs llocs’ es rebia Franco ‘amb tant entusiasme com quan visitava Catalunya’? Igual cobra dietes i assistències, deu ser el premi per ser tan espanyol. Confio que l’himne sigui una peça més que ajudi al foment de l’independentisme.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació