Arzallus a Reus


Enric I. Canela

He dormit poc. Ahir la vespre vaig sopar al Círcol de Reus. Va ser un sopar organitzar per la Fundació CatMon que presideix Víctor Terradellas qui, casualment, és l’impulsor de la Plataforma per a la Sobirania.

Es tractava d’un sopar col·loquí amb Xabier Arzallus. La taula la integraven Ricard Font de Rubinat, president del Círcol; Víctor Terradellas, el convidat i els diputats Carles Pellicer i Uriel Bertran.

Vaig tenir l’oportunitat d’acompanyar al Víctor a recollir al polític basc a l’hotel on s’hostatjava. Allà Arazallus va rebre a alguns periodistes, entre ells a Jordi Cabre d’Elsingulardigital i al corresponsal de l’AVUI al País Basc. També va respondre off the record a algunes preguntes. L’entrevista que li va fer Jordi Cabré la podeu llegir aquí. La de l’AVUI encara no ha sortit.

Al sopar ens trobàvem, a banda dels habituals del Círcol, membres de les diferents plataformes sobiranistes.

Un encertat resum de la conferència es pot trobar a Tribuna Catalana. Al final de la conferència va respondre a algunes preguntes dels assistents.

Realment es va tractar d’una bona conferència, va haver bones preguntes i excel·lents respostes. Si a això li sumo haver-lo escoltat en petit comitè on va posar alguns noms i cognoms més a les seves explicacions, no puc més que sentir-me satisfet.

Potser anit es va aconseguir sumar a alguna persona més a la causa de l’independentisme. Potser ens vam sentir una mica més acompanyats amb les paraules d’Arzallus.

Cal agrair a Víctor Terradellas la seva feina i el seu amor al país.

2 respostes a “Arzallus a Reus”

  1. a 28 oct. 2007 a les 1:27 Lídia Pelejà

    Interessant trobada.

    Salutacions

  2. a 28 oct. 2007 a les 1:29 enriccanela

    Si. T’hagués agradat. Son a l’endemà però pagava la pena. M’ho vaig passar bé.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació