Avui s’ha lliurat a Oviedo el Premi Príncep d’Astúries de Comunicació a les revistes científiques Science i Nature. Aprofitant el fet El Mundo i Expansión han publicat sengles entrevistes amb Andrew Sugden, cap de l’edició internacional de ‘Science i amb Donald Kennedy màxim responsable de Science, respctivament. Aprofitant l’estada els seus representants van participar en una trobada – col·loqui obert al públic, a la biblioteca de la Universitat de Oviedo. D’aquesta trobada, Antonio Árias fa un simpàtic reportatge al seu bloc.

La Gaceta de los Negocios diu que Màlaga serà el nou Silicon Valley europeu (Màlaga Valley e-27es diu l’invent). El govern de l’Estat avala aquest projecte i més de 50 empreses es van trobar. Potser no s’ha de prendre en broma. El Parc Tecnològic Màlaga compta amb 420 empreses i és de 15.000 treballadors

La Gaceta de los Negocios diu que hi ha més de 100 titulacions amb menys de 12 alumnes. Diu que catalunya es poposa eliminar aquells ensenyaments amb menys de 30 estudiants. El diari fa una llista.

El Punt recull el que ja vaig comentar amb detall en aquest bloc. La UAB és la universitat pública amb més productivitat. Comenta el diari que Catalunya, Madrid i Andalusia agrupen el 58% de la productivitat científica.

Cinco Días parla de l’impuls a l’R+D a les Illes Canàries.

Cal llegir amb detall l’article que Mercedes Llansón del bufet Rodés i sala Abogados publica a Expansión sobre els incentius fiscals per a les empreses que facin R+D. Si la Unió Europea ho admet regiran l’any vinent. Reconec que em perdo algun detall.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació