Enric I. Canela

El blocaire José Antonio Donaire ha escrit un article en el qual analitza el conjunt dels blocs polítics catalans. La veritat és que no coneixia el seu bloc i hi he accedit perquè he vist al meu bloc que m’havia enllaçat. He llegit els seus comentaris sobre l’espai dels blocs polítics i m’ha agradat.

La meva sorpresa però ha estat veurem en el 12è lloc. Escric força però no essencialment de política en general. No sé si mantindré aquesta posició o no, però si hi soc deu ser perquè el que escric interessa a algú. Sé que algunes vegades dec ser molt subjectiu, en aquelles coses de pura política general, soc independentista, estic descontent amb el funcionament dels partits polítics, crec que s’allunyen de la societat i que això porta al descrèdit de la política. No crec però que la majoria dels polítics siguin corruptes, que vagin als seus interessos, etc. crec que són persones normals igual que cadascú de nosaltres, són de la mateixa societat, amb les mateixes virtuts i defectes, persones normals, però estan atrapats per les circumstàncies i viuen més del titular i del seu món endogàmic, de la frase al Parlament, de veure si així s’aconsegueix un espai a la TV. Hem d’ajudar a través d’Internet a acostar-los a la societat real.

Voldria, però, no ser gens subjectiu en qüestions d’universitats, recerca, TIC, innovació, etc. És la raó per la que em vaig ficar en aquest món de l’escriptura virtual.

Ara, aprofitant la conjuntura, vull afegir que també em va impulsar a escriure poder dir sense cotilles el que sé, o crec saber, i el que penso. Imaginava que si actuava amb coherència i procurava informar podria arribar a tothom interessat en les mateixes coses que jo. Demano que si estic equivocat en les coses que dic m’ho dieu. Si alguna vegada dic el que no és, penseu que és per mala informació. No crec mai haver escrit alguna cosa que no cregués.

2 respostes a “Anàlisi dels blocs polítics”

 1. a 29 oct. 2007 a les 8:22 David

  Em penso que el criteri a l’hora d’incloure/excloure un bloc no ha estat el contingut sinó l’adscripció del blocaire a un partit polític amb representació parlamentària. Es tracta d’un criteri com qualsevol altre, tot i que veig una mica perillós aquest reduccionisme.

 2. a 29 oct. 2007 a les 8:33 enriccanela

  David,
  I tant, han seguit el sistema de Poliblocs. Els polítics declarats. Evidentment amb un altre criteri jo estaria sota terra. El que està força bé és la taula periódica de la catosfera:
  http://catalunyafastforward.blogspot.com/2007/10/taula-peridica-de-la-catosfera.html
  Divertiments.
  El cas és fer forat.
  Records

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació