Enric I. Canela

EuropaPress dóna la següent notícia:

L’Associació de Companyies per a la Integració de Sistemes de Comunicacions (ACIST) ha denunciat avui incompliments de les condicions de contractació fixades pel centre de Telecomunicacions i Tecnologies de la Informació de la Generalitat relatives a la instal·lació de noves tecnologies Wi-Fi en els centres educatius que depenen de la Conselleria d’Educació.

L’ACIST ha destacat que existeix un mercat de revenda dins del sector que repercuteix en la disminució de la qualitat de les plataformes i, en conseqüència, empreses no especialitzades ofereixen serveis a preus més barats.

El president de l’ACIST, Josep Padró, ha destacat que han ofert a l’entitat “l’oportunitat de fer diferents paquets d’instal·lacions a uns preus inferiors als del mercat”.

No sé deduir si s’ha comés una irregularitat o no, i si ha estat així qui ho ha fet, però en tot cas qui compra, entenc que la Generalitat, és qui ha de donar explicacions davant d’aquesta denúncia pública.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació