Enric I. Canela

La Gaceta Universitaria explica que la Conferència de Rectors de les Universitats Espanyoles, la CRUE, ha elaborat un document sobre l’ús de les TIC a la universitat. Ve a dir que menys d’un 15% dels joves espanyols utilitza Internet amb finalitats educatives. Ho trobo molt baix, però deu ser veritat. El que no he pogut trobar és l’informe original. El web de la CRUE no té agilitat, està molt encarcarat i es renova poc, com la universitat espanyola. Només van variant la pàgina principal amb lleis i decrets.

2 respostes a “L’ús de les TIC a la universitat”

  1. a 30 oct. 2007 a les 10:39 David

    Si les webs dels òrgans universitaris són així, com ens sorprèn que una minoria dels estudiants facin servir la xarxa per finalitats acadèmico-educatives?

  2. a 31 oct. 2007 a les 12:03 enriccanela

    Tens raó David. Els webs de les universitats són deplorables (en general). Algunes encara no han sindicat continguts. Posen un “funcionari” clàssic sense cap coneixment a portar això. Tenen web perquè és moda.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació