Enric I. Canela

The Times Supplement Higher Education d’avui fa una crida urgent a les universitats britàniques per col·laborar amb les institucions acadèmiques africanes. Parteixen de l’informe: Frameworks for Africa-UK Research Collaboration in the Social Sciences and Humanities

Ahir comentava en aquest bloc la presentació de l’Institut Catalunya Àfrica. Té també aquest objectiu.

Des d’aquí demano a tots aquells que tingueu alguna idea que us mobilitzeu. No es tracta de fer coses aquí, amb ells, que ajudin al nostre “prestigi”, tampoc de fer expedicions “colonials”, sinó d’aconseguir que es facin coses allà, que les universitats i institucions de recerca d’aquell continent, els seus investigadors, puguin desenvolupar les seves potencialitats i aprofitar els seus recursos i aconseguir que repercuteixin en el seu benestar.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació