Àfrica i les TIC


Enric I. Canela

He parlat recentment d’Àfrica i de la necessitat de donar suport al seu desenvolupament. Si no podem tot els que estigui de la nostra part per tal que integrin aspectes de la societat del coneixement en el seu desenvolupament estarem contribuint a augmentar la seva distància amb les societats riques i a què es mantingui l’explotació dels seus habitants.

A través de l’article de Baquia Àfrica, a la cua de les tecnologies de la informació i la comunicació he conegut el projecte Connect Africa. No sé si puc fer alguna cosa més que donar-li la poca publicitat que aquest bloc permet, segur que molts dels que em llegiu el coneixeu. Potser els que més en sabeu podeu fer arribar idees que contribueixin a millor aquells continent.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació