Enric I. Canela

Juan-José López Burniol no és un indocumentat. És notari, el vaig conèixer quan es va incorporar al Consell Social de la UB, no recordo la data exacta, 1996, 1997, no ho sé. Va acabar sent el president fins que no fa massa, per motius estrictament personals i, penso, que a desgrat seu, va haver de deixar el càrrec. Ho vaig lamentar.

Crec que coincideixo amb molta gent en pensar que López Burniol és una persona altament intel·ligent i que, a més, és enormement ponderada i defensa les seves idees amb una argumentació sempre difícil de rebatre. Fa sevir la lògica magistralment. Per a mi va ser un luxe relacionar-me, sovint, amb ell.

Ara López Burniol, que escriu habitualment a la premsa, acaba de publicar a El País un article que titula Federalisme o autodeterminació. No pretenc resumir-lo ni fer cap comentari sobre el contingut. Només recomano que el llegiu perquè és una de les més clares i intel·ligents manifestacions sobre què és el que ha de fer un governant demòcrata espanyol feta per qui no és un sobiranista. López Burniol coneix molt bé el País Basc i, naturalment, Catalunya.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació