Jornades Doctorials


Enric I. Canela

Gràcies al bloc El Laboratorio del Dr. Txap” que publica un article “La privatització de la Ciència” he conegut el bloc d’Irene Sabaté Muriel, becaria predoctoral d’Antropologia de la Generalitat de Catalunya. L’Irene és professora del departament Antropologia Cultural Història d’Amèrica i Àfrica de la Facultats de Geografia i Història de la UB i publica un article molt llarg titulat “Jornades Doctorials”. Es tracta d’un article molt dur sobre les Jornades que organitza l’AGAUR. Sobre l’obligatorietat d’assistir a les Jornades per poder renovar la beca.

És un tema que desconec completament i em limito a donar la referència, però alguns dels aspectes que critica o denuncia la Irene no m’agraden. I si no hi ha cap mala interpretació, caldria un rectificació o justificació de les raons que han impulsat a fer obligatòries aquestes Jornades. Té raó la Irene quan diu que no tothom té vocació emprenedora. Cal fomentar-la però no obligar. Intentaré esbrinar el que pensen altres becaris del meu àmbit.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació