Avui la cosa ha estat pobre, però demà esperem coses més distretes.

El Punt publica diu que s’ha acordat que l’Estat rehabilitarà l’església de Sant Domènec, l’Aula Magna de la UdG. També se signa avui a Barcelona l’acord per construir pisos per a estudiants a Girona, a la Solana de Palau al campus Montivili. Veig que la campanya electoral ha començat a la UdG. Tot això es va parlar ahir a Girona entre la rectora Geli i la ministra Chacón. Vista la predisposició financera del govern català cap a la universitat i la recerca, fa bé la rectora en buscar-se la vida. La mateixa línia trobem a la UdL,diu la Mañana Diari de Ponent que avui se signa el conveni, el mateix, per a la construcció d’habitatges per a estudiants a Lleida. Això si els de Lleida seran més petits que els de Girona. Aquests darreres entre 40 i 45 m2 i els de Lleida entre 30 i 37,5 m2. No se sap si aniran al lavabo al carrer o a on. Potser seria millor posar caravanes.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació