Enric I. Canela

Llegeixo a La Vanguardia que amb el vot en contra del PSOE el Ple del Senat va aprovar ahir una moció que insta al Govern que augmenti la inversió en Tecnologies de la Informació i de la Comunicació fins a arribar al 6,4 per cent del PIB, amb l’objectiu de convergir amb la mitjana|mitja europea. Així mateix, la moció estableix que l’executiu destini els recursos suficients per incrementar el nombre de patents del sector de les TIC, per aproximar Espanya a la mitjana europea”.

Igualment, en el text es reclama que s’adeqüi l’Oficina d’Atenció a l’Usuari de les Telecomunicacions a les demandes dels ciutadans, dotant-la dels mitjans personals i materials suficients, així com posant a disposició de l’usuari un telèfon d’accés gratuït. Igualment demana que garanteixi que la Televisió Digital Terrestre  es posi en marxa, a tot el territori espanyol i en el termini compromès en el seu programa d’electoral, així com assegurar la gratuïtat de tots els continguts de la nova Televisió Digital.

També sol·licita es financin programes, que seran executats per la comunitats autònomes, per disminuir “la bretxa digital entre les diferents generacions”.

Llàstima que el PSOE estigui en contra de les Hi ha coses en laes que la política partdista s’ha de deixar al calaix, tenen a veure amb el benestar de tots els ciutadans i no amb el tacticisme de baixa volada.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació