Enric I. Canela

Com no podia ser menys, Madri+d organitza a la Universidad Carlos III de Madrid, els dies 29 i 30 novembre, la Conferencia internacional madri+d titulada La intel·ligència competitiva: factor clau per a la presa de decisions estratègiques a les organitzacions.

Recomano que llegiu el programa i que sentiu enveja. A veure si la sana enveja impulsa al nostre govern a moure alguna peça que ajudi al foment de la innovació i la competitivitat. El curs, només val 200 euros més IVA, i és pot aprendre molt.

I si us interessa, persones clau del que és la intel·ligència competitiva, la vigilància tecnològica, les tenim a Catalunya i van allà a explicar-ho: Pere Escorsa i Ramon Maspons. Van crear Iale, avui Ramon Maspons està al departament de Salut, és dedica a impulsar la recerca i tot allò que sap d’aquest complex món de la innovació a l’àmbit de la salut. Coses de la vida.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació