Enric I. Canela

Al web de l’Hospital de Sant Joan de Deu podeu trobar la informació sobre la Jornada La innovació als hospitals, L’experiència de l’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona que tindrà lloc el proper 26 de novembre. La Jornada serà oberta. Hi intervindran :

 • Ramon Maspons (Adjunt a la secretaria d’Estratègia i Coordinació Departament de Salut. Generalitat de Catalunya)
 • Jaume Aubia (Director-Gerent del Col·legi oficial de metges de Barcelona)
 • Lluís Pareras (Gerent de l’Àrea d’innovació, tecnologia i incubació de projectes empresarials del Col·legi oficial de metges de Barcelona)
 • Xavier Ayneto (Director d’Innovació del grup IDOM), Joan Prat (Cap de servei d’Oftalmologia de l’Hospital Sant Joan de Déu)
 • Lola Ruiz (Responsable de Desenvolupament Estratègic Sanitat. Hewlett-Packard Serveis)
 • Alejandro R. Jadad (Cap d’Innovació i fundador del Centre for Global e-Health Innovation) que farà la Conferència central

Actuarà de moderador Manel del Castillo (Gerent de l’Hospital Sant Joan de Déu)

2 respostes a “La innovació en el món hospitalari”

 1. a 07 nov. 2007 a les 11:10 Josep Duran

  el que han fet des del departament de salut en els darrers anys en recerca i innovacio ha estat del mes interessant del que s’ha fet en el pais: estrategia, recursos i objectius. la llastima es que sembla que en aquesta lesgislatura amb el nou responsable de recerca es vulgui tirar la feina per la borda. quan serem un pais serios

 2. a 07 nov. 2007 a les 11:22 enriccanela

  Tens tota la raó Josep. En departament de Salut sha fet en aquest darrers anys una bona feina. Manel Balcells va saber engegar amb Ramon maspons un bon sistema de suport a la recerca. El Ramon va fer una bona exposició dels projectes de salut a la Jornada – debat’06 La recerca i la col·laboració Universitat – empresa:
  http://www.cperc.net/continguts/article.php?llengua=ca&idvar=217
  Jo crec que a sdalut les cosessegueixen anant bé, però per manca de recursos el DEUiI no pot fer front als compromisos. Una pena.
  Per cert, el dia 15 a la UPC, a la tarda es fa la segona Jornada. Ho anunciaré, però pots seguir la situació al web del Cercle. Ja saps, si vols venir…

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació