Del diari AVUI Digital

El diari AVUI publica que l’Institut de Bioenginyeria de Catalunya (IBEC) es traslladarà del Parc Científic de Barcelona de la UB al Biopol de l’Hospitalet de Llobregat entre el 2010 i el 2011. L’edifici, de 5.000 metres quadrats, comptarà amb una inversió de 14 milions d’euros, dels quals la meitat provindran del Departament de Salut, segons ha explicat el director de l’IBEC, Josep Anton Planell, en una roda de premsa aquest dimecres a Barcelona. L’IBEC té com a objectiu portar a terme investigació de qualitat en l’àmbit de la bioenginyeria i la nanotecnologia per millorar la salut i la qualitat de vida de les persones. La presentació s’emmarca dins del primer simposi internacional de Bioenginyeria i Nanomedicina que se celebra a la capital catalana i que aplega al voltant de 180 investigadors i científics internacionals de reconegut prestigi.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació