Ahir en parlava en aquest bloc, El conveni Chacón dels habitatges (1 i 2). Avui El Punt en torna a parlar, ara en relació laUPC que podrà oferir 250 micropisos als estudiants.

El Mundo publica una notícia que m’ha fet generar endorfines, m’ha omplert de satisfacció. Espanya ja ha constituït la Conferència Estatal de Defensors Universitaris”, per entendre’ns els nostres síndics. Han redactat el Manifest pel Defensor Universitari. Demanen diners.

Més joia. Spain paradís Erasmus. Ho diu El Economista. Espanya és el país que més Erasmus rep. Clima, cultura, oci i bona salut que gaudeixen les nostres universitats, hi diu. Aporta unes quantes dades. Certament és veritat, n’hi venen molts. Clar que si plogués molt no vindrien. El Director de l’Organisme Autònom de Programes Educatius diu que el programa Erasmus ha canviat la universitat de dalt a baix.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació