Del web de Tlenotícies de TVC

La rectora de la Universitat de Vic demana al Parlament un model de finançament més estable per a la universitat osonenca

La rectora de la Universitat de Vic (UVic), Assumpta Fargas, ha demanat aquest dijous al Parlament un nou marc legislatiu que ‘permeti a la UVic de trobar el seu encaix dins del sistema universitari català’ i un model de finançament més estable que ‘possibiliti desenvolupar polítiques de més abast i a més llarg termini’. Aquesta línia de peticions ja l’havia expressada fa unes setmanes la rectora en la inauguració del curs universitari davant del conseller d’educació, Ernest Maragall i de la comissionada d’universitats del govern català, Blanca Palmada. La Universitat de Vic es gestionada per una Fundació integrada per representants públics i privats i presidida per l’Ajuntament de Vic.

Comentari: Té raó la rectora. El model de la Universitat de Vic mai no s’ha acabat d’adequar. Relament és una universitat pública, els estudiants paguen més, però té la consieració de privada.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació