Enric I. Canela

Ibercampus publica una entrevista amb Josep Argemí rector de la Universitat Internacional de Catalunya.

Entre altres coses diu que les universitats privades continuen discriminades a l’Estat. Té parcialment raó. La majoria de les universitats privades de l’Estat són d’un categoria ínfima. Algunes, poques se salven, tenen poc professorat doctor, no compleixen uns mínims, etc.. La llei espanyola tot i admetre la Constitució l’existència d’universitats privades té una gran prevenció contra elles. El que passa és que no totes s’han de posar en el mateix sac. És injust. Posaré un exemple que no és d’aquí. Fa poc s’ha reconegut pel rànquing d’Scimago que la Universitat de Navarra és la que més productivitat científica té dins l’Estat (ho podeu veure en aquest bloc).

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació