Català emprenyat


Enric I. Canela

He estat aquests dies a La Laguna per donar una conferència seminari i, lògicament, no he pogut estar massa al cas del bloc ni de l’actualitat. Ara tampoc em queda massa temps perquè tinc algunes feines de les que periòdicament em cauen a sobre i el meu temps “lliure” l’haig de destinar a posar coses en ordre.

Això no obstant, si que voldria destinar dos minuts a demanar-vos, als que no ho hagueu fet, que entreu a la pàgina del català emprenyat i, si esteu d’acord amb el manifest, el signeu. Fa un moment havien signat 16.084 persones. Això creix i potser val la pena fer dues coses. Una manifestar que molts estem farts de la situació, i dos, mostrar la força de la xarxa. Quan més gent signi, en més consideració tindrà el món polític al nostre creixent col·lectiu.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació