Enric I. Canela

He publicat en aquest bloc la referència que TVC donava de la creació de noves places de Medicina i Veterinària el curs vinent. La Vanguardia digital també es fa ressò d’aquesta notícia. Ho explica de forma similar i inclou que les universitats que ara fan Medicina també podran ampliar la seva oferta. És el fruit d’una llarga reuniód el Consell Interuniversitari. Imagino que no el plenari.

També La Vanguardia explica que Blanca Palmada, parlant de temes econòmics, ha dit que els 50,9 milions d’euros s’inclouran en els pressupostos de les universitats tot i que no figurin en el de la Generalitat. Bona notícia i miracle econòmic. Si no estan en el pressupost de la Generalitat, qui els pagarà?

Esperem que tot això sigui el principi d’un clima favorable per evitar que el soroll no deixi abordar els autèntics problemes de la universitat i la recerca.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació