Enric I. Canela

Una notícia de la redacció del diari digital eldebat.cat que no puc més que valorar de positiva. Ja m’havia referit abans (1 i 2)a partir del que publicava TVC i La Vanguardia digital, però en aquest cas, a més de parlar de titulacions i de diners, claus per al funcionament de les universitats, parla de clima i de relacions.

El to en què presenta la notícia el diari AVUI també confirma aquest canvi de clima. A més de parlar de les futures titulacions. La solució per a la Veterinària de la UdL que serà graduat de Ciència i Salut Animal, de les 250 noves places per estudiar per a Mestre, de les noves places de Medicina, parla de la roda de premsa conjunta entre els màxims reprentants de l’ACUP, els rectors, i la comissionada Blanca Palmada. Bo.
L’esperança és gran. Cal, com sigui, endreçar el nostre sistema universitari i aconseguir que sigui cada dia millor i amb un clima enrarit, per donar-li una qualificació no massa negativa, això no podia ser. M’agradarà saber més i, sobretot, veure quin és el proper moviment, però de moment, satisfacció moderada.

Cal veure com s’afronten els temes que jo defineixo com a essencials, els que han de definir realment si anem a crear un sistema que creix o bé simplement hem entrat en una pau artificial. Caldrà veure com s’aborda el nou model de finançament i el retiment de comptes. Dies n’hi haurà, però no podem trigar massa.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació