Enric I. Canela

Felicitats a la Universitat Ramon Llull i a la sensibilitat de la seva rectora Esther Giménez-Salinas per haver organitzat el passat 30 d’octubre un curs introductori sobre l’Àfrica Negra al Rectorat de la URL. Aquell mateix dia va ser el de l’Acte de presentació de l’Institut Catalunya Àfrica al Paranimf de la Universitat de Barcelona, al que vaig assistir en qualitat de membre del comitè d’Honor i del que ja vaig donar referència en aquest bloc.

En aquest curs es van tractar aspectes relacionats amb l’economia, literatura, tradició, tecnologia i sociologia del continent africà. Van intervenir el president, creador i ànima de l’Institut Catalunya Àfrica. l’amic Antoni Pérez-Portabella, així com el seu director Joan Corona. Podeu llegir la referència al web de la URL.

Animo a universitats i institucions a col·laborar en el projecte, ni que sigui aportant idees que fomentin que altres participin.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació