Les TIC i l’empresa


Enric I. Canela

Llegeixo a El Periódico que la majoria dels ordinadors i les connexions de banda ampla es queden en la gestió interna . La factura i el comerç electrònics avancen a pas lent, per sota d’altres països europeus

Els ordinadors i internet s’han incorporat a la vida diària de les empreses, però no als processos de negoci amb tota la seva capacitat. L’ús del PC i d’internet està estancat tot i que en línia amb la mitjana europea, però en canvi, la factura electrònica, la firma digital i el comerç electrònic queden per sota d’altres països veïns, com Alemanya o França. Així ho evidencia un estudi recent de la patronal electrònica AETIC i la consultora Everis.

L’informe es va presentar al setembre i es pot llegir un resum al web d’AETIC.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació