Enric I. Canela

Avui he rebut un correu electrònic en el que m’enviaven informació sobre Univnova (La Universidad del futuro). Era un correu electrònic d’aquest massiu i en feien avinent que si volia rebre informació m’havia subscriure. He mirat que era, no coneixia el nom, i he vist es tracta d’una revista digital en la que hi ha diferents articles sobre temes universitaris, vol ser un fòrum de discussió. Diu que la comunicació serà mensual. Sembla una iniciativa d’un conjunt de gent de les universitats de Madrid, principalment la UAM, amb alguna pinzellada d’altres llocs. De moment els articles d’Univnova són de la mateixa persona, però té d’externs d’altra gent. M’he subscrit i ja veure que hi posen.

Una resposta a “Univnova: revista digital i fòrum”

  1. a 29 nov. 2007 a les 12:50 Edunomia

    Tenim companyiia…

    Gràcies a l’Enric Canela m’he assabentat d’un nou blog/web/fprum sobre temes unviersitaris: Univnova. Seguiré el consell de l’Enric i m’hi subscriuré.
    Crec que som molt spocs els que parlem de temes unviersitaris en pos…

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació