Enric I. Canela

Llegeixo a VilaWeb que els rectors de les cinc universitats valecianes tambe reclamen més recursos econòmics per pode tirar endavant les reformes que comporta el procés d’asaptació de les seves titulacions a l’Espai Superior d’Educació Superior.

La reclamació de diners és una constants. Cal analitzar seriosament els costos derivats d’aquesta reforma. No es poden fer aportacions indiscriminades, ni aquí ni al país Valencià, però el que no es pot fer és dir que s’ha de fer la reforma amb els mateixos recursos. Tant dolent és negar-se sistemàticament per part del govern dient, implícitament, que les universitats no gestionen bé, part de raó poden tenir, com demanar-los sense justificacions ben elaborades. Igual que aquí, a València cal un pacte motivat de finançament.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació