La SGAE contraataca


Enric I. Canela

Abans he publicat en aquest bloc que l’Associació d’Usuaris d’Internet (AUI), Associació d’Internautes (AI), Associació Espanyola de Petites i Mitjanes Empreses d’Informàtica i Noves Tecnologies (APEMIT) i l’Associació Espanyola d’Hotelers Víctimes del Cànon (VACHE), tots ells membres de la plataforma todoscontraelcanon.es, han posat en coneixement de la Fiscalia Anticorrupció els fets publicats en diferents mitjans de comunicació sobre “suposades il·licituds comeses en la gestió econòmica dels recursos de la Societat General d’Autors i Editors (SGAE)”, tal com han informat en un comunicat.

Segons El País la SGAE es querellarà contra aquestes associacions per denúncia falsa i les demandarà per reiteració en la mateixa actuació per la que ja han estat condemnats en el passat.

4 respostes a “La SGAE contraataca”

 1. a 21 nov. 2007 a les 6:03 Maiol Sanaüja

  Crònica des d’El Caire, Egipte! Passa’t pel bloc. Una abraçada catalana

 2. a 21 nov. 2007 a les 7:18 enriccanela

  Maiol,
  Ho faig sempre, et vaig seguint pels oasis. Avui he vist el teu comentari sobre la Casa gran. Suposo que faré algun comentari.
  Una abraçada

 3. a 21 nov. 2007 a les 11:02 David

  Com de costum, l’SGAE fent el ridícul. I pensar que encara van donant lliçons de moralitat als ciutadans…

 4. a 22 nov. 2007 a les 12:32 enriccanela

  David,
  No sé com acabarà, de fet sembla que si és cert el que diuen, ja van condemnar una vegada als internautes. A aquests de la SGAE no els trago.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació