Enric I. Canela

Llegeixo al web de la Universitat de Girona que l’ Associació Catalana d’Universitats Públiques (ACUP) i la Fundació “la Caixa” promouen una plataforma de divulgació de la recerca. Per aquest motiu, els centres de la Fundació “la Caixa” a Catalunya —CosmoCaixa Barcelona, Centre Social i Cultural a Lleida, a Tarragona i a Girona— esdevindran una plataforma de divulgació sobre els avenços de la recerca científica i tecnològica desenvolupada per professors i investigadors que treballen a les universitats públiques catalanes o que hi assisteixen com a convidats.

Participaran en aquesta iniciativa, entre altres, Jesús Garcia Gil, Joan Manuel del Pozo, Manuel Castells, Jordi Borja, Teresa Capell, Josep Esquerda, Mateo Valero, Lluís Torner, Antoni Rossell, Xavier Tolsa, Rafael Maldonado, Teresa García Milà, Joan Guinovart, Roser González, Eudald Carbonell i Carme Clavé.

Aquests i altres investigadors de les universitats catalanes contribuiran a la divulgació dels últims esdeveniments de la ciència i la tecnologia realitzats a Catalunya.


Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació