Les TIC a Catalunya


Enric I. Canela

Llegeixo al web de la Societat de la Informació de la Generalitat de Catalunya que el secretari de Telecomunicacions i Societat de la Informació, Jordi Bosch, va presentar el dia 16 de novembre de l’informe AETIC 2007 sobre l’ús de les TIC a les empreses catalanes. El dia 19 em vaig referir en aquest bloc. Allà donava la referència del resum de l’informe referit a Espanya. Va dir Jordi Bosch que aquestes dades indiquen que Catalunya se situa per sobre la mitjana estatal en 18 dels 20 indicadors analitzats sobre l’ús dels equipaments TIC, d’Internet i del comerç electrònic a les empreses. Tot i això, Bosch va considerar que “seria més interessant veure el posicionament de Catalunya respecte els països líders europeus i mundials pel què fa l’ús de les noves tecnologies” i en aquest sentit va dir que “Catalunya ha de buscar llebrers més ràpids que l’Estat espanyol”.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació