Aprimar-se?


Enric I. Canela

La nutrició està de moda. Cada vegada hi ha més interès en mantenir la línia i cada vegada hi ha més persones obeses. Els aliments funcionals que ajuden a reduir pes estan creixent. Functional Ingredients publicava el dia 21 l’article 21 hot ingredients for weight management en el que explica l’estat de l’art.

El recomano a aquells que estigueu interessats en aquest tema. No és massa llarg.

3 respostes a “Aprimar-se?”

 1. a 23 maig 2008 a les 11:50 patrick

  tenim una gamma de 5 productes, permetent-se (associats al règim Slim Data) perdre entre 3 i 7 kg des de la primera setmana, trobarà l’explicació per a cada producte a la nostra botiga en línea
  la sopa de col
  Els testimonis i tests obtinguts certifiquen una pèrdua de pes d’aproximadament 3 kg durant la primera setmana de cura. Certs testimonis arriben a aproximadament 7 kg el resultat de pèrdua de pes en 7 dies. La sopa de col 7 dies finelia conté 60% de col. El contingut del producte és de 350 g per a una cura d’ una setmana. La |recepta és un 100% vegetal. Es un producte vegetarià sense O G M. Amb la preocupació d’aportar una alimentació de les més sanes, aquest preparat ha estat posat a punt i fabricada sense aroma, colorants, reforçant de gust, conservants, texturitzants i edulcorants. No se li ha afegit sal, sucre, midó, fècula, cacauets, matèria animal, producte lacti ni ou. El programa Slim Data estrà en cada caixa de Sopa de Col.

  La sopa manera Gaspatxo associada al seu programa primes Slim Data específic, ajuda a l’aprimament.
  La cabuda del producte és de 350 g per a una cura d’una setmana. Els testimonis i tests agrupats testifiquen d’una pèrdua de pes mínima de 3 kg la primera setmana de cura, certs testimonis dirigeixen a aproximadament 7 kg el resultat d’aprimament en 7 dies. La sopa manera Gaspatxo 7 dies Finelia és 100% vegetal. És un producte vegetarià sense OGM. en la preocupació d’aportar una alimentació de les més sanes, aquesta formulació a estat elaborada i fabricada sense aroma, colorant, reforçant de gust, conservador, texturant i edulcorant. Ni cap adjunció de sal, sucre, midó, feculent, cacauet, matèria animal, producte lacti i ou. El programa Slim data estarà en cada caixa de sopa manera gaspatxo.

  beguda amb Opuntia associada al seu programa primesa Slim Data específic, ajuda a l’aprimament.

  La beguda primes en l’Opuntia 7 dies Finelia és 100% vegetal. El contingut del producte és de 420 g per a una cura d’ una setmana. L’ Oopuntia Ficus és un fixador de lípids, el pols d’ Opuntia Ficus Indica te un gran contingut de pectina i en mucílag, aquestes substàncies es transformen en gel un cop ingerides i envoltaran una part dels lípids que es troben en l’alimentació. L’Opuntia permetrà doncs a una part dels greixos alimentaris ingerits (lípids) de transitar pel sistema digestiu sense ser absorbit. Els testimonis i tests obtinguts certifiquen una pèrdua mínim d’aproximadament 3 kg durant la primera setmana de cura. El programe slim Data estarà en cada caixa de beguda en l’Opuntia.

  Les càpsules per aprimar-se a l’ Opuntia Finelia són una ajuda a l’aprimament.
  L’ Opuntia Ficus Indica que incorporem en les nostres càpsules és un fixador de lípids. El pols d’ Opuntia Ficus Indica es un gran posseïdor de pectina i de mucílag, aquestes substàncies es transformen en gel una cop ingerides i envoltaran una part dels lípids que es troben en l’alimentació. L’Opuntia permetrà doncs en una part dels greixos alimentaris ingerits (lípids) de transitar pel sistema digestiu sense ser absorbits. Heu de prendre les càpsules després dels àpats esmorzar, dinar, berenar i sopar.

  ram d’especies

  Ha d’utilitzar les espècies com un condiment.
  El ram d’espècies primesa a l’Opuntia 7 dies Finelia és 100% vegetal. El contingut del producte és de 100 g. A cada àpat, espolsar els vostres aliments amb el Ram d’Espècies a l’Opuntia com si afegís sal. No hi ha restricció quantitativa. El Ram d’Espècies a l’Opuntia permetrà al seu organisme no absorbir una part dels greixos alimentaris (lípids). Pot ser utilitzat en la vostra consumació clàssica o durant els seus períodes d’aprimament i desprès.
  pot veure les productes en http://www.belladiet.com

 2. a 29 ag. 2008 a les 1:16 miquel soldevila

  Interessat en mes informació dels productes i llocs on trobar-los.
  Visco a Badalona.

 3. a 29 ag. 2008 a les 6:12 enriccanela

  Jo crec que et podries posar en contacte amb Patrick. A través del web Belladiet.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació