Enric I. Canela

Ahir parlava en aquest bloc dels preus de l’ADSL a Espanya. El ministre Clos va reaccionar i ahir mateix La Vanguardia digital publicava:

Clos es compromet que els preus de la banda ampla a Espanya siguin entre els millors d’Europa

El ministre d’Indústria, Turisme i Comerç, Joan Clos, va manifestar avui el compromís del Govern d’aconseguir que els preus de banda ampla a Espanya estiguin “a l’altura dels millors d’Europa i del món”.

Clos va assegurar durant un encontre amb la premsa que el mercat espanyol és “obert i competitiu”, i que compta amb una “una amplíssima competència d’operadors”, ja que presten serveis a algunes de les principals companyies prestadores de serveis a nivell europeu i mundial.

“El mercat és molt obert i competitiu, amb ofertes contraposades. Ens interessa que el mercat funcioni perquè els preus mitjanes siguin dels millors d’Europa”, va assegurar el titular de la cartera d’Indústria.

En aquest sentit, Clos va assegurar que al Govern li “importa” que el mercat interior de banda ampla funcioni “el millor possible” i que l’usuari tingui a la seva disposició “la millor oferta disponible”.

Quant a les declaracions realitzades per la comissària europea Neelie Kroes que apuntaven que la banda ampla a Espanya és un 20% més cara que en Europea, Clos va recordar que el Govern ha demanat a la Comissió del Mercat de les Telecomunicacions que elabori un informe sobre l’estat actual dels preus i una comparativa per la mitjana de les ofertes de les operadores.

O el que és el mateix encarrega-li a una comissió.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació