Enric I. Canela

Imagino que Pol Pot Ferran voldria enviar als treballadors de TV3 i Catalunya Ràdio a camps de treball per reeducar-los (llegiu l’entrevista a El Periódico).

3 respostes a “Són necessaris els camps de treball?”

 1. a 04 des. 2007 a les 10:03 David

  Les paraules de Ferran són una mostra més de nerviosisme i de què han perdut completament els papers.

  Ara, la pregunta clau és: on és el Col·legi de Periodistes? Perquè em sembla que les declaracions del senyor Ferran han estat un atac a la professionalitat de molts periodistes. O és que només criticaven i es manifestaven quan la guerra d’Iraq?

 2. a 04 des. 2007 a les 10:29 Elies

  Crec que les declaracions d’en Ferran i la trucada d’en Zaragoza que recollia al confidencial l’Avui, i que no ha estat desmentit forma part del dossier més negre de la nostra precària democràcia. A l’igual que les amenaces d’en Bolaño a La Vanguardia i en Barbeta.

  No només hi ha en joc el nostre país. Estan en joc les llibertats. Estem davant un govern lliberticida.

 3. a 04 des. 2007 a les 10:36 enriccanela

  David,
  És veritat, on és le Col·legi de Periodistes? Deu estar en mans socialistes, no sé gaire de la seva filiació.
  El ferran ha perdut totalment els papers, té por.

  Elies,
  El PSC sempre ha estat intervencionista, és fica en tot i malgrat que TV3 no s’ha distingit massa en aquesta manifestació no té un comportament pro Montilla, potser menys encara Catalunya Ràdio. El PSC sempre ha anat col·locant peons arreu. Fixa’t que té una bona xarxa a diferència d’altres que estan 23 anys al govern no hem aconseguit ni un sol mitjà. Entre poc i massa.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació