Diario Medico publica que el president de la fundació privada Biorregión de Catalunya (Biocat), Manel Balcells, creu que en “la clusterización del sector de la salut i la biotecnologia catalana per a guanyar en competitivitat”. Segons ha explicat, Catalunya té la massa suficient en biomedicina per a impulsar aquest model de gestió.

Balcells ha explicat el futur de la biotecnologia a Catalunya en el Congrés Euroregió Pirineus Mediterrània, que se celebra a Tolose de Llenguadoc, amb l’objectiu de debatre sobre recerca, innovació i empresa en diferents sectors d’activitat. La reunió pretén ser un fòrum de reunió dels grups que conformen la Euroregió (Catalunya, Aragó, Illes Balears, Llenguadoc-Rosselló i Midi-Pyrénées).

La Fundació privada Bioregió es va crear al febrer de 2006 pel govern català per a coordinar la recerca i l’activitat biomèdica que es porta a terme a Catalunya. La iniciativa representa a l’administració, la indústria farmacèutica i a instituts de recerca biomèdica vinculats a universitats

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació