Del web de Telenotícies de TVC

La titulació de Ciències i Salut Animal, que impartirà exclusivament la Universitat de Lleida (UdL), no envairà les competències de Veterinària. Així, els llicenciats en aquesta nova titulació tindran un perfil diferent als titulats en Veterinària. Així ho ha explicat la comissionada per a Universitats i Recerca, Blanca Palmada, que ha dit que ‘els professionals que surtin d’aquests estudis tindran competències ben diferenciades’ i ha destacat ‘la gran sortida professional dels titulats en Ciències i Salut Animal’, una titulació nova a l’estat espanyol però que ‘ja existeix i amb èxit a alguns països d’Europa’. Pel que fa a la titulació compartida entre la UdL i la UAB de Veterinària, tant Palmada com els rectors de les dues universitats han mostrat la seva satisfacció davant d’aquest ‘nou model europeu d’estudis que permetrà la mobilitat dels estudiants’.

7 respostes a “La titulació de Ciències i Salut Animal de la UdL no envairà les competències de Veterinària”

 1. a 01 març 2009 a les 11:05 Carles

  Hola,
  jo voldria estudiar veterinaria pero no ma quedat clar després de llegir això si es possible fer el traspas des de ciencies i salut animal cap a veterinaria.

  m’agradaria que em resolguessiu el dubte.

  att;

  Carles

 2. a 02 març 2009 a les 8:39 enriccanela

  Carles,
  No conec prou el tema però jo crec que no perquè els estudis de veterinària estan regulats per una directiva europea que indica els continguts que ha de tenir la titulació de veterinària. Si la nova carrera de la UdL no conté les assignatures necessàries no serà possible. Això ho hauràs d’aclarir bé.
  A més, encara que sigui possible, hauries de passar d’una a altra carrera i això voldria ir que t’admetesin cosa que dependria de les places vacants.
  Informa’t molt bé perquè et podries quedar penjat.

 3. a 31 ag. 2009 a les 2:44 Neus

  Hola, començaré batxillerat i quan l’acabés m’agradaria estudiar per veterinària. Però això de ciències i salut animal, exactament que és? O, quina és la diferència entre veterinària i això?

  gràcies.

 4. a 31 ag. 2009 a les 4:23 enriccanela

  Neus,
  No ho sé molt bé. Aquí tens la fitxa oficial:
  http://www10.gencat.cat/cur_wrcec/AppJava/visible/titulacio/fitxaTitulacio.do;jsessionid=c0a833141f45a9645a6e9d1b43798aa7cfa90a553e1f?method=mostrarFitxa&tipus=DT&idEstudi=12&tipusTitulacio=Grau
  No dóna competències per exercir de Vaterinària, però permet completar la carrera, crec.

 5. a 01 set. 2009 a les 5:57 Neus

  Ja ho he entès, moltes gràcies Enric.

 6. a 10 oct. 2013 a les 10:10 Anna

  Ola estic estudiant el batxillerat cientific i m’agradaria cursar la carrera que ofereix la Udl de Ciencies i Salut animal pero m’agradaria saber si al finalitzar la carrera és pot accedir a un master o algo per l’estil de manera que pugui exercir de veterinaria.

 7. a 10 oct. 2013 a les 8:22 Enric I. Canela

  Hola Anna,
  Crec que no, però millor escrius directament a la Facultat on imparteixen aquest curs. Jo no ho sé segur ja que sóc de la UB i desconec tots els màsters que fan allà i les competències regulades.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació