Enric I. Canela

Montserrat Candini fa un dur article en resposta a l’article al diari espanyolista El País de Jordi Miralles, coordinador general de EUiA i vicepresident d’ICV-EUiA.

L’article com diu Monserrat Candini escriu que les esquerres de casa nostra segueixen amb els somnis i els plantejaments del 6 i 7 de novembre de 1917, és a dir, de fa una mica més de 90 anys. Jo ho subscric però faig una petita correcció, l’esquerra que representa ICV-EUiA que no ha estat capaç d’adaptar-se als temps que corren. Un dia d’aquests voldran desfilar per les Rambles de Barcelona amb la falç i el martell.

Per cert, aquests dies l’AVUI i La Vanguardia han assenyalat a Montserrat Candini com a possible candidata a senadora per Barcelona per CiU. Candini és regidora per Calella i va ser cap de llista, va guanyar les eleccions, però, ja se sap, aquells pactes la van enviar a l’opció. Calella ho lamenta. Espero que aquesta notícia sigui certa i aviat la veiem al Senat, em faria il·lusió. És conegut que això de les llistes és un atzar i no porta que sempre apareguin els més capaços.

Els que em llegiu ja sabeu que no faig lloances partidistes. Si em doneu alguna credibilitat informeu-vos del currículum d ela Montserrat.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació