Enric I. Canela

Fa un mes en parlava en aquest bloc, com deia aleshores m’ho havien comentat abans. Avui el diari AVUI ho dóna per fet. Elisenda Paluzie, professora de la UB i cpmpanya sobiranista, seria, amb el número dos, a la llista d’ERC per al Congrés.

5 respostes a “Sembla fet, Elisenda Paluzie al Congrés”

 1. a 08 des. 2007 a les 4:16 Pere Sangràs

  Elisenda Paluzie al Congrés, però José Montilla i el PSOE a la Generalitat. Quin negoci que fem els d’ERC!

 2. a 08 des. 2007 a les 4:31 Manel des de l'exili

  Igual que Colom quan va fitxar a la Rahola!.

  Independentment de la seva competència com a economista o que sigui una professora de la UB o no, la Elisenda l’han fitxat de plumero.

  Igual que en Portabella va fer amb la 2a. cap de llista en les darreres municipals, que no recordo com és deia i que en teoria era també un fitxatge estrella perquè venia del mon veïnal i dels ciutadans pel canvi.

  Al final la derrota d’ERC a l’ajuntament de Barcelona va ésser de primera classe. Malgrat que la llista era molt bona i la campanya també, la imatge que està donant l’executiva d’ERC de satel.lització al PSC-PSOE va pesar molt i per això varen perdre 60.000 vots.

  Com que jo en el meu bloc he decidit no escriure més sobre ERC, no faré un article sobre aquestes coincidències, entre la Rahola, entra la 2a. de Barcelona i ara l’Elisenda Paluzie.

  Per cert en la conferència nacional d’ERC, al matí havien taules rodones i vaig anar a una sobre el dinamisme de les empreses catalanes a on a part de l’Huguet , també havia l’Elisenda. En l’exposició que ella va fer, va donar unes xifres comparatives de l’evolució del mercat per les industries catalanes respecte a les exportacions i importacions. En elles vaig detectar que les empreses catalanes havien perdut quota de mercat a casa nostre malgrat que havien incrementat les exportacions. La meva pregunta era si això significava que les empreses catalanes perdien competitivitat. Les preguntes eren escrites en un paper que et donava l’organització i després la taula mirava de respondre. La meva pregunta fou la que l’ Elisenda es va donar més presa e interès en contestar-la. La seva resposta no em va agradar perquè es notava que volia a tota costa donar la sensació que el departament de l’Huguet ho fa tot molt bé. Era una resposta poc consistent i venia a dir que en un país petit sense recursos tenia que importar més que altres i Catalunya no era cap excepció. No cal dir que això no te cap sentit, perquè si es comparava dues dades de quota de mercat del darrers x anys (no recordo quan era), la qüestió dels recursos son els mateixos ara que fa 5 anys per exemple. Catalunya era tant petita i mancada de recursos el 2000 que ara!.No es podia fer cap pregunta més i cap replica, em vaig quedar amb les ganes.
  En fi, no em va agradar gaire la seva resposta, malgrat que dels presents en la taula , havien dues persones més a part de l’Huguet, era la que va fer una exposició més brillant.

  Entre vosaltres amb en Duran i nosaltres amb el Ridao i ara l’Elisenda , la veritat és que cada vegades més estic a favor del que diu en Barrera, però com que soc militant, pel que no diguin després que es culpa dels critics aniré a votar a ERC.

 3. a 08 des. 2007 a les 11:12 enriccanela

  Jordi i Manel,
  No puc opinar com vosaltres, tindfreu les vostres raons. Conec una mica a l’Elisenda i sempre m’ha causat bona impressió, igual que els seus escrits. Em sembla una persona compromesa.

 4. a 16 maig 2008 a les 4:07 Jordi Guitart

  Doncs, l’he sentit parlar moltes vegades i a mi em sembla una persona molt vàlida i compromesa amb el pais. Penso que té les idees molt clares de cap on hem d’anar…

 5. a 16 maig 2008 a les 7:59 enriccanela

  Jordi,
  Jo la conec i m’entenc bé. Ja ho he dit. No he tingut relació política intensa, però com dic, bona pasta.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació