Del web del Consell de Ministres de 14 de desembre de 2008

L’informe sobre l’Espai Europeu d’Educació Superior explica que Espanya està participant, al costat d’altres 45 països, en la construcció d’aquesta iniciativa, que contempla per a l’any 2010 l’adaptació dels sistemes universitaris de tots els països integrants a uns compromisos bàsics i a una política universitària amb unes línies comunes.

Aquesta nova estructura respon a les exigències de l’Espai, com també ho fa la nova política universitària espanyola, que dóna a les universitats més autonomia, al mateix temps que els exigeix millors sistemes d’avaluació i una gestió més transparent. Per tant, es tracta d’un model nou per retornar a les universitats al centre de la societat, situar-les entre les més atractives i competitives d’Europa i del món.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació