Llegiu la notícia completa al web de Diario Médico

“El nombre d’empreses biotecnològiques no demostra la fortalesa del sector”

Rogelio Marró ha deixat enrere la seva etapa en Genoma Espanya per recalar a la gerència de Madrid Biocluster, organisme coordinador del desenvolupament biotecnològic de la comunitat. Lluny d’abandonar el món de la biomedicina, s’acosta més a ell, ja que a Madrid el 80 per cent de les empreses biotecnològiques estan enfocades cap a aquest àmbit.

La regió té més de 50 empreses exclusivament dedicades al sector, al costat d’altres tantes la implicació de les quals és parcial. Si a aquestes xifres s’afegeix que unes 60 empreses formen part de la incubadora del parc científic de Madrid, el nombre s’acosta a les 20 empreses relacionades amb la biotecnologia. L’aposta regional és clara.

2 respostes a “L’aposta madrilenya per la Biotecnologia”

 1. a 14 des. 2007 a les 9:57 Manel des de l'exili

  Jo ja vaig dir en un post meu de que Madrid ens passa la dalantera amb la biotechnologia ja que reben totes les subvencions per I&D , malgrat que Catalunya encara te el 70 o 80% de la farmacèutica.

  Crònica de la mort anunciada de l’Industria Farmacèutica Catalana
  a href=http://blocs.mesvilaweb.cat/node/view/id/36579″ title=”Crònica de la mort anunciada de l’Industria Farmacèutica Catalana” >

 2. a 14 des. 2007 a les 12:46 enriccanela

  Manel,
  No coneixia aquest post teu, en aquells temps no et tenia “fitxat”. Tota la raó en el que vaig dir. Jo vaig donant alguna notícia de les que surt sobre el tema. L’única esperança que tinc és Biocat. En Balcells està fent una gran feina.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació