Enric I. Canela

Aquest matí he destinat una estona, confesso que tot i que faig servir ordinadors des de què la memòria RAM era de 8 Kb, ja fa dies, no soc un geni, “matricular-me” a la plataforma social Facebook.

Vaig llegir ahir l’article de Saül Gordillo i m’hi he posat. El Saül diu que el blocaire Lluís Soler Turu, regidor d’Esquerra a Viladecavalls, ha promogut una campanya en favor d’un estat propi i que ell s’ha adherit. Quan jo ho he fet hem arribat a 160 adherits.

He tafanejat per la llista i he trobat alguns amics virtuals i altres que conec en directe. Estic intentant ara veure com puc contribuir a través d’aquesta plataforma a la causa. De moment poso aquest post al meu bloc i convido als que em llegiu i tingueu inquietuds independentistes a sumar-vos a la causa i a fer difusió. Entreu a la causa i feu.

Gràcies Saül.

4 respostes a “Campanya en favor d’un estat propi”

 1. a 15 des. 2007 a les 6:11 David

  Benvingut a la Web 2.0 amb majúscules. A diferència d’altres invents estil Second Life, penso que Facebook té molt camí per endavant.

 2. a 15 des. 2007 a les 6:21 Lluís Soler i Turu

  Hola Enric!

  Doncs en aquests moments ja hi ha 164 adherits, i tot indica que anirà pujant, ja que cada nou adherit pot convidar als seus amics del facebook. L’objectiu principal de la causa és donar una nova empenta a la campanya http://www.estatpropi.cat. El segon objectiu és que l’independentisme tingui presència en aquesta xarxa social global, i que hi hagi persones que -des de qualsevol punt del planeta- tinguin l’oportunitat de posicionar-se a favor de la independència del nostre país.

  De totes maneres, si a algú se li acut alguna idea brillant per donar més utilitats a aquesta xarxa sobiranista al facebook, evidentment totes les propostes seran ben rebudes 🙂

  Gràcies per enllaçar-me!
  Salutacions,

  Lluís

 3. a 15 des. 2007 a les 7:38 enriccanela

  David,
  Gràcies. No en sé gaire, però poc a poc.

 4. a 15 des. 2007 a les 7:41 enriccanela

  Lluís,
  Jop no tinc amics en aquest web que no siguin els que he trobat adherits, però en tot cas espero que els que em llegeixen, sobiranistes com jo, s’hi adhereixin. La teva idea és brillant i benvinguda.
  Hi pensaré, però no soc brillant en aquest terreny.
  Fem xarxa i ens anem coneixem, si més no virtualment.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació