Mateu i la independència


Enric I. Canela

Com que el Joan Arnera i a l’Elies fan cites bíbliques, no voldria ser menys. Faig una reflexió per als polítics independentistes de debò. Diu l’Evangeli (Mt 7,6.12-14): No doneu les coses santes als gossos, ni llenceu les vostres perles als porcs, no sigui cas que les empastifin, i després encara es girin contra vosaltres i us destrossin. Com diu Adriano Farano a Cafababel: Una manera de dir: “no malgasteu els vostres talents amb qui no els sap valorar”. Té a veure amb els pactes.

6 respostes a “Mateu i la independència”

 1. a 17 des. 2007 a les 10:50 Dessmond

  Si en aquesta època de l’any no ens posem trascendents, no sé pas quan ho farem.

 2. a 17 des. 2007 a les 1:08 enriccanela

  Gessmond,
  Dintre de la desgràcia, una mica d’humor va bé.

 3. a 17 des. 2007 a les 5:37 David Morgades

  Espanya sempre ha tractat Catalunya com a “una tierra con derecho a conquista”. El dia que no ens tinguin ja ens trobaran a faltar, però nosaltres amb ells no.

  Una abraçada

  David

  elracodemataro.blogspot.com

 4. a 17 des. 2007 a les 6:21 enriccanela

  David
  I que ho puguem veure.
  Records
  Enric

 5. a 17 des. 2007 a les 9:20 Elies

  Bé, en el fons jo no m’havia volgut posar transcendent, més aviat el contrari, era una cita de la película Pulp Fiction, he he he.

  De totes maneres, els Evangelis estan plens de cites magnífiques, de saviesa. I, més enllà del seu significat religiós, moltes de les paràboles són una pura delícia, més enllà del seu significat religiós, que jo el comparteixo, però que no és necessari per a poder-les valorar.

 6. a 17 des. 2007 a les 11:58 enriccanela

  Elies,
  Jo tampoc em oposo transcendent, però la cita va bé, no? Els llibres sagrats, siguin de la religió que siguin, sempre tenen coses que no tenen pèrdua. Mira l’I Ching.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació