Inconscient? Bocamoll?


Enric I. Canela

L’AVUI ens parla avui d’una nova promesa de Rodríguez Zapatero. Diu que José Luis Rodríguez Zapatero, entre altres coses, va assegurar ahir, aprofitant la cloenda del fòrum socialista sobre educació i cultura, que un dels objectius del seu govern per a la pròxima legislatura serà la promoció de les universitats espanyoles, fins a arribar a ubicar-les entre les 10 millors del món. Per assolir aquesta meta, el cap de l’executiu central es va comprometre a incrementar l’esforç financer a l’1,5% del PIB, amb una inversió repartida entre el govern de l’Estat i les comunitats autònomes de fins a 2.300 milions d’euros. És necessari, considera Rodríguez Zapatero, dotar els centres dels recursos suficients per millorar tant la competitivitat com la mobilitat.

Aquest home no sap que diu. S’ha begut l’enteniment. Si hagués dit entre les 10 millors d’Europa, difícil però menys. La UB està al THES i és la primera de l’Estat. Deu ser com allò d’aprovaré l’Estatut que surti del Parlament de Catalunya. Jo no crec que menteixi, simplement es deixa portar per l’excitació, somia.

4 respostes a “Inconscient? Bocamoll?”

 1. a 18 des. 2007 a les 8:27 Elies

  és increïble. Quan ho he llegit no donava crèdit. Treu els interrogants: inconscient -perillosament i irresponsablement inconscient- i bocamoll.

 2. a 18 des. 2007 a les 9:08 enriccanela

  Elies,
  Aquest home no hi toca. Ja m’agradaria, però és absolutament impossible. És com si digués que espanya es convertira en el territori amb més llacs del món.

 3. a 18 des. 2007 a les 11:38 Elies

  Per cert, suposo que el govern català no hi té res a dir, en tot això… tampoc!

 4. a 19 des. 2007 a les 12:25 enriccanela

  Elies,
  I que vols que digui… És el joc dels disbarats. Aquest home quan agafa un fartistol diu la primera cosa que li passa pel cap.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació