Catalunya per davant de tot


Enric I. Canela

Una vegades més Fets i no paraules. Si mireu aquesta notícia veureu a què es deu el retorn dels pressupostos i la pèrdua de diners que diu el Govern català que es perden per culpa de CiU. Sempre és més important el partit que Catalunya.

3 respostes a “Catalunya per davant de tot”

 1. a 19 des. 2007 a les 8:03 Elies

  Un autèntic escàndol. El sectarisme portat a l’extrem. Si em permets un altre cop la referència, avui, mirant les dades de la Intervenció General, en relació a la desviació pressupostària d’ingressos de tributs propis de la Generalitat, només en Impost de Transmissions (venda de pisos) la desviació és superior als… mil milions d’euros!!! I El País fent portades que Catalunya havia perdut 18 milions d’euros pel vet de CiU als pressupostos.

  Quina vergonya.

 2. a 19 des. 2007 a les 10:37 Dessmond

  Que la notícia aparegui al Periòdico, vol dir que els ganivets entre els de la crosta (crosteta) i els anticrosta estan molt esmolats al partit socialista.
  La gran família està molt esvalotada.

 3. a 19 des. 2007 a les 11:41 enriccanela

  Elies i Dessmond,
  Teniu raó, el tema de les desviacions pressupostàries és molt gros. Naturalment la culpa és de CiU que ha evitat les transmissions patrimonials. I si, hi ha una batalla intensa dins del PSC, o ho sembla. De totes formes no tinc cap dubte que guanyarà Montilla. Ell domina el joc, el que passa és que perdrà Catalunya.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació