Enric I. Canela

Les cartes d’Unamuno tornaran a la Universitat de Salamanca. Estan dipositades al Ministeri de Cultura (El Mundo). Un litgi que dura anys. Jo crec que haurien de tornar quan tornin els papers de Salamanca a Catalunya, no?

2 respostes a “Papers de Salamanca, papers d’Unamunu”

  1. a 22 des. 2007 a les 11:06 Albert Castany

    Totalment d’acord amb tu. El que hauriem de fer és donar la màxima publicitat a aquesta notícia i que tothom s’adoni de la diferència de tracte que rebem els catalans. Els salmantins poden reclamar tot el que vulguin i els ampara la llei. Però els catalans, si reclamem el que ens vàren robar sóm una colla d’espoliadors. Salut i endavant.

  2. a 22 des. 2007 a les 12:44 enriccanela

    Albert,
    En aquest Estat ser català és gairebé sinònim de lladre i no tenir dret a res. Ens poden robar i nosaltres hem d’estar agraïts per la deferència.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació