Enric I. Canela

En relació a la vaga de conductors d’autobusos i a la responsabilitat de la seva feina El Punt diu en el seu editorial:

I precisament per aquesta responsabilitat tan important se’ls han de ser reconegudes unes condicions laborals justes que els permetin exercir amb professionalitat. Però quan els mateixos conductors en vaga atempten contra la integritat dels viatgers, els intimiden o els fan baixar del vehicle, estan perdent tota la raó que poguessin tenir, ataquen el que és més valuós de la seva professió, abandonen el terreny del sindicalisme i la defensa dels drets socials i se situen en el de la simple delinqüència.

Jo no puc entendre que els conductors d’autobús no tinguin dos dies de descans setmanals. És una feina molt dura que em mereix el màxim respecte, però això no és obstacle per tal que pensi que els que ataquen als companys, fereixen a la gent a cops de pedra són uns delinqüents i com a tals haurien de ser identificats, detinguts i jutjats. No hi ha excusa. La permissivitat de la policia catalana contra els brètols és una deixadesa que no es pot permetre.

2 respostes a “Cal actuar contra els delinqüents”

  1. a 22 des. 2007 a les 9:44 David

    Per sort aquestes actituds (que també es veuen a vagues universitàries) cada cop menys resten impunes. No havia llegit l’editorial d’El Punt, però el subscric igualment.

  2. a 22 des. 2007 a les 9:48 enriccanela

    David,
    No sé si això és veritat. Tant de bo. El que hi ha són menys vagues, però no veig que es faci respectar adequadament l’ordre públic. Fa poc va ser el cas del brètols del futbol escocès.

Trackback URI | Comentaris RSS

Deixi una contestació